Sille Berthelsen: Med hjertet og kussen i laser

Sille Berthelsen: Med hjertet og kussen i laser

99.00 125.00

#MeToo er over os, medierne flyder over med krænkelseshistorier om grænser, som bliver overskredet. Men hvem er krænker, og hvem bliver krænket? Hvilke grænser taler vi om? Og kan Vita Andersens ‘bekendelses- litteratur’ gøre os klogere på kvindens rolle i samfundet, og hvad der kan siges offentligt?

Det er den type spørgsmål, som journalist og debattør, Sille Kirketerp Berthelsen bringer på banen i denne poetisk vrede bog, som hun kalder t et ‘magtmenstruelt hævnskrift’, og som helt sikkert vil virke provokerende på nogen og som en god og kærlig ven for andre.

Sille Kirketerp Berthelsens bog “bløder igennem systemet” og viser styrken og potentialet i at dele og mangfoldiggøre de såkaldte private oplevelser om overgreb og invasion:

Vi kan krænke den offentlighed, der uretmæssigt har gjort krav på vores krop og bevidsthed, ved at udstille volden; ved at blotlægge privatlivets brutale detaljer.”

En bog som med en stærk blanding af indignation, personlige erfaringer og et flot samtidshistorisk overblik bidrager med et utroligt vigtigt indspark i den aktuelle diskussion om #metoo og krænkelseskultur. Kampen om kroppen og det offentlige rum er allerede i gang - og vi er alle involveret.

Sille Kirketerp Berthelsen
Med hjertet og kussen i laser
-
Et magtmenstruelt hævnskrift, der giver #MeToo-kritikerne og andre med deres på det tørre svar på tiltale gennem Vita Andersens poesi.
Tumulti 4
96 sider, paperback
Forlaget Nemo 2019
ISBN: 978-87-92880-1-85

Quantity:
sale
Add To Cart