HANDELSBETINGELSER

 

KORT OM VORES HANDELSEBETINGELSER
Denne side indeholder Forlaget Nemos handelsbetingelser. Læs venligst handelsbetingelserne før du bestiller varer fra os.

  • Ved køb af varer hos Forlaget Nemo erklærer du dig enig i vores handelsbetingelser og er underlagt disse.

  • Alle priser i internetbutikken er i danske kroner inkl. moms.

  • Det er kun muligt at bestille varer til adresser i Danmark og inden for den Europæiske Union inkl. EØS-landene.

  • Alle betalinger gennemføres via en SSL krypteret forbindelse via tredjepart.

  • Din vare leveres hurtigst muligt med DAO365 til en fast leveringspriser uanset antal varer.

  • Der er 2 års reklamationsret på varer købt hos Forlaget Nemo.

  • Der er 14 dages returret. Som kunde afholder du dog udgifterne ved returnering.

  • Du skal være 18 år for at handle i vores butik.

  • Forlaget Nemo forbeholder sig retten til at foretage ændringer i vores internetbutik.

BESTILLING
Alle priser oplyst i vore internetbutik er i danske kroner (DKK) inkl. moms. Der tages forbehold for udsolgte varer, prisstigninger og tastefejl. Det er muligt at bestille til adresser i Danmark og EU/EØS. Bor du uden for dette område, er du velkommen til at kontakte os per email.


SIKKER BETALING

Alle betalinger gennemført i i vores internetbutik håndteres og overføres gennem en tredjeparts dedikerede gateways for at garantere din beskyttelse. Kortinformationer bliver ikke lagret og de bliver håndteret via SSL-kryptering. Læs venligst betingelserne for den betalingsmetode, du anvender til transaktionen idet de er ansvarlige for transaktionen.


LEVERING OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

Varerne ekspederes hurtigst muligt. Umiddelbart efter din bestilling modtager du en e-mail med bekræftelse på din ordre. Alle varer sendes med DAO365 med mindre andet angives ved bestilling. Vi sender bestillinger ud mindst en gang om ugen, og du kan regne med, at dine varer vil være fremme seneste 5 hverdage efter din bestilling, såfremt varen er på lager. Du kan altid kontakte Forlaget Nemo på kontakt@forlagetnemo.dk, hvis du har spørgsmål til din bestilling. 

Den aktuelle leveringspris vil fremgå før bestillingen godkendes.


REKLAMATIONSRET

Medmindre andet er aftalt, har du 2 års reklamationsret på varer købt gennem Forlaget Nemo, gældende fra den dag, du modtager varen. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte Forlaget Nemo på kontakt@forlagetnemo.dk snarest muligt efter, at du har opdaget fejlen eller manglen, så der kan aftales nærmere om levering af korrekte varer eller om eventuel tilbagebetaling. Ved reklamationer betaler Forlaget Nemo eventuelle yderligere forsendelsesomkostninger.


RETURRET

Som privatkunde har du 14 dages fuld returret på de varer, som du køber hos Forlaget Nemo. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen leveres til dig. Varen skal være afleveret til et fragtfirma senest 14 dage efter modtagelsen, og du betaler selv portoudgifterne i forbindelse med returneringen, ligesom de oprindelige udgifter til fremsendelsen af bestillingen vil blive modregnet i dit tilgodehavende. Varen skal tilbageleveres i samme stand, som ved leveringen. Når vi modtager varer retur fra dig, sørger vi for kreditering af din faktura, og indsætter vi dit tilgodehavende på din bankkonto.


ALDER

Du skal være mindst 18 år for at købe varer i vores internetbutik. Ved bestilling af varer eller andre tilbud i butikken bekræfter du, at du er 18 år eller derover.


LOVVALG OG VÆRNETING

Enhver tvist om handel i Nemo Butik og om disse vilkår afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.


YDERLIGERE INFORMATION

Forlaget Nemo forbeholder sig retten til at ændre priser, varebeskrivelser, sortiment og leveringsomkostninger uden yderligere varsel. I tilfælde af, at en vare bliver udsolgt forbeholder Forlaget Nemo sig retten til at annullere en bestilling og refundere betalingen.