OM NEMO

 

Fremtiden ligger i det trykte ord, ikke internettet

Nemo er et forlagskooperativ, der arbejder med udgivelsen af progressiv litteratur inden for kultur, historie og samfundsforhold. Vi udgiver bøger, der ikke nødvendigvis passer ind i de store forlags sortimenter, men som vi mener har nogle historier, holdninger eller kunstneriske udtryk, der fortjener en plads på boghylderne.

Nemo opererer under overfladen på det store hav af bøger uden nærvær, som præger dele af det kommercielle bogmarked. Vi udgiver vedkommende bøger, der vil noget med læseren: berige tilværelsen, rejse en debat, fortælle en god historie, udforske en del af fortiden eller give et bud på, hvordan vi ændrer verden til det bedre. Vi giver plads til de smalle, mangfoldige og radikale udgivelser såvel som faglitteratur.

Vi arbejder med udgivelsen af bøger ud fra et kulturelt perspektiv snarere end et kommercielt. Vi ønsker at bidrage til kulturlivet, til vores fælles historiske viden og til den almene samfundsdebat. Forlaget er af samme årsag drevet med frivillig arbejdskraft som et nonprofit kooperativ.

Forlaget Nemo blev stiftet i 2011 af fire studerende med en fælles dedikation til det analoge bogmedie og det trykte ord.


redaktion

Albert Scherfig, forlagsredaktør
Grafik
Kontakt

Charlie Krautwald, forlagsredaktør
Økonomi og web
Kontakt

Daniel Madsen, forlagsredaktør
Presse og salg
Kontakt

Donér